• Carpas Modelo VR

  • Carpas Modelo VR/Model VR/VR Model

    Model VR

  • Carpas VR

  • Carpas Modelo Protocolo

  • Carpas de madera

  • Carpas Almacén

Qui Som

CD Carpas & Tarimas es va establir el 1999, amb una gran experiència en el lloguer i venda de carpes i tarimes i una gran qualitat en els acabats en tots els seus productes, atenent amb gran èxit i puntualitat a les necessitats de cobriment, de manera temporal o definitiva, a particulars i empreses, amb una ascendent trajectòria professional.

 
Estem especialitzats en el disseny i producció de construccions desmuntables. La nostra activitat es basa en un experimentat equip de professionals, compta amb equips propis de muntatge i manteniment · lats per carpes arreu d'Espanya, fins i tot a nivell europeu, garantint als nostres clients la informació més detallada i el millor servei, abans i després de l'esdeveniment, amb la garantia d'un material impecable.
 
Realitzem tot tipus de muntatges en jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, prestant servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Enfocats a la més alta qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius sent respectuosos amb el medi ambient.
 
Tots els nostres elements acuradament instal · lats amb un complet equip professional i una eficient assessoria al client per aconseguir la seva satisfacció, fa que obtinguem un resultat final incomparable des de la comanda fins al lliurament final, és el nostre capital més valuós.

C/ Eduard Calvet i Pintó, 13. 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona · Tel. 93 753 99 33 · E-mail: cdcarpas@cdcarpas.es


© CD Carpas & Tarimas | Nota Legal · Sitemap