Carpes Fusta

CD Carpas & Tarimas disposa en venda una carpa a dues aigües en estructura de biga laminada, dissenyada i de fabricació pròpia.

DETALLS TÈCNICS:

Estructura de bigues estructurals de fusta d'avet laminades, amb una resistència al foc 0,7 mm per minut -42 mm / hora, segons la norma europea Standard ENV 1995.01.02, per a la unió de les bigues s'utilitzen components d'acer zincat negre tipus 42 B d'alta resistència.

El recobriment de l'estructura es realitza mitjançant una lona de polièster pretensaza de baixa capil · laritat amb inducció de PVC per ambdues cares. És indeformable, resistent al foc (autoextingible) i sotmesa a tractament anti raigs UVA, vernís anti-pols a la cara exterior, antifloridura, anti-ambient salí i anti-envelliment.

El gramatge de la lona és de 650 frs/m2 i la resistència al foc M2 (UNE 23 735-2)
Les nostres carpes són ideals per a qualsevol tipus d'esdeveniment i sempre s'adapta a les necessitats dels seus clients.

El nostre centre logístic està situat a Vilassar de Dalt (Barcelona), el que ens permet una gran flexibilitat i eficàcia en temps rececpción i de muntatge de la seva carpa o carpes.

C/ Eduard Calvet i Pintó, 13. 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona · Tel. 93 753 99 33 · E-mail: cdcarpas@cdcarpas.es


© CD Carpas & Tarimas | Nota Legal · Sitemap