Carpes Model VR

CARPA D'ESTRUCTURA DE BIGA LAMINADA I ALUMINI A 4 AIGÜES

CD Carpas & Tarimas posa a la seva disposició la venda i lloguer de carpes de fusta. Realitzem projectes personalitzats a la mida de les seves necessitats. Consulti mides de carpes disponibles.

CD Carpas ha dissenyat i fabricat una carpa exclusiva en lloguer o venda on tant per un casament, fira, sala vip, convenció empresarial o una recepció es pugui crear un esplèndid ambient, on el luxe i el confort estiguin presents, obtenint una carpa espectacular, personal i confortable.

El nostre centre logístic està situat a Vilassar de Dalt (Barcelona), el que ens permet una gran flexibilitat i eficàcia en temps rececpción i de muntatge de la seva carpa o carpes.

DETALLS TÈCNICS:

Les nostres carpes es componen d'una estructura autoportant de biga laminada i alumini anoditzat conbinada en lona PVC de la millor qualitat tibada, sent modulars amb canalització incorporada en l'estructura obtenint una gran fluïdesa de les aigües.

Estructura de biga d'avet laminada envernissada amb una resistència al foc 0,7 mm per minut -42 mm / hora, segons la norma europea Standard ENV 1995.01.02, per a la unió de les bigues s'utilitzen components (cargols i sostre) en acer inoxidable. Base suport de la carpa en acer zincat.

L'estructura està homologada respecte norma de la CTS i de la normativa europea segons informe n º 07/32305988 per LGAI el 21/12/2007

La lona està classificada M2, complint així amb els criteris sol · licitats pel CYE, DB SI 6.4.2., Així com la norma EN 15619. La coberta no cap risc d'enfonsament.

Les carpes disposen de cortines de tancament amb cremallera per a la seva millor fixació.

Colors disponibles en lloguer: vainilla i negre.

C/ Eduard Calvet i Pintó, 13. 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona · Tel. 93 753 99 33 · E-mail: cdcarpas@cdcarpas.es


© CD Carpas & Tarimas | Nota Legal · Sitemap